aktualizováno: 18.04.2024 22:33:16

Amber Bohemia

Archiv aktualit 2017


Archiv aktualit 2017

 

31.12.2017
Poslední den roku 2017 vůbec nepřipomínal silvestr ale krásné jaro. Zelená zahrada plná bláta, které se smečka snažila ze všech sil nanosit domů. A teplota byla taková, že salaše zalehly na své oblíbené letní místo - pod tisem. Dnešní fotky jsou tady a krásný a pohodový rok příští přejeme všem.heart

30.12.2017
Každoročně přijíždějí kolem nového roku - Vašek s Renatou, naši dlouholetí přátelé. Dnes jen na krátkou návštěvu. Půldenní sníh mizel před očima - takto to vypadalo 28.12. a dnes už z něj zbylo jen "sněhobláto" na zahradě. A vzhledem k avizovanému silvestrovskému oteplení... bude hůř . Zde jsou dnešní fotky.

29.12.2017
Vyrostli spolu, po celý život byli spolu, nerozluční kámoši. Před dvěma měsíci odešel jeden, dnes za ním odešel druhý Bolero Dicco Amber Bohemia - kluci zručáci už jsou opět spolu. Dykoušku, je nám to strašně líto, nikdy na vás nezapomeneme, budete všem moc chybět. Jetě před pár dny jsi běhal s novým kámošem, pak tě náhle zradily nožky a přes největší péči ti už nešlo pomoci, snad jsi spěchal za bráškou, kdo ví. Tak buďte za Duhovým mostem spolu tak štastní, jako jste byli tady. Poslední, jen pár dnů staré fotky, jsou tady. Sbohem, Dykoušku, všichni jsme tě milovali a tak to i zůstane
broken heart

26.12.2017
10.ročník vánočního výstupu na Blaník se opět vydařil. Sice již téměř tradičně spíše za jarního než zimního počasí ale to nikomu nevadilo. Přijelo 59 psů, převážně berňáků, lidi nikdy nepočítáme - je to psí akce přece. Pro BSP v nouzi se vybralo 5.379,- Kč + 10 euro smiley Podařilo se nám zajistit odvoz na vrchol k rozhledně pro pejskařskou kámošku - vozíčkářku Janu a to nás moc těší, Pražské arcibiskupství, kterému lesy na Blaníku patří nám zapůjčilo auto i s řidičem, moc děkujeme.
Za naši CHS se výletu zúčastnily uršuly De Borra a De Lorca, moc se jim to líbilo ale po vzoru prababičky Ariny se nejprve snažily všem pejskům kolem dát na vědomí kdo je pánem situace. Po spočítání účastněných psů zjistily.. že to nedaj a byl klid devil. Děkujeme naší salašnické rodině od kluků Zručáků, že nám pomohli běheme akce a na pár hodin si uršuly adoptovali, jinak bychom neměli ani jednu fotku z akce. Fotky uršul jsou tady. Ještě jsme na Blaníku potkali a pozdravili další rodiny - Edýskovy dcerky Amber Silent Wind a Maschu Bell Z Labského zátiší- naše milované holčičky.
Fotky z akce jsou zde a všem účastníkům moc děkujeme. Letošní 10.ročník Blaníku byl poslední v naší režii, příští rok už se pořádání akce ujme Iva Pechová s Ferrískem - Ferris Polepské údolí. Jejich fotky z nešního Blaníku jsou tady - jako vždy nádherné !
V roce 2018 ještě uspořádáme 10.ročník výšlapu na Mokrsko a pak už se budeme akcí zúčastňovat jen jako návštěvníci a užijeme si to jinak než vydáváním Pamětních listů a počítáním peněz wink Vlastně teprve až doma při pročítání prezenční listiny zjišťujeme kdo na akci byl a koho jsme nestihli pozdravit a prohodit alespoň pár slov.

24.12.2017
Štědrý večer jsme přežili, stromek také přežil ač ho měla v jednu chvíli na hlavě "oblečený" Týna. Nejprve jsme se projeli kolem Vltavy, všude byl nádherný klid, pozdravili jsme se jen s motorkáři, kteří měli stejný nápad. Pak už jen večeře a rozdávání dárků - fotky jsou tady.

23.12.2017
Den před štědrým dnem na blátě, trochu hrátek, trochu vyčesávání, kochání se výhledem, kosti a.... nová dekorace fasády, o kterou se postarala Boruška - to byl program dnešního dne a zdokumentováno je to zde.

 

20.12.2017
V noci napadl sníh a v poledne roztál. Smečka si ho příliš neužila, s bídou jste stačili udělast pár fotek - jsou tady. Vánoce budou na blátě zřejmě - jako posledních pár let.

10.12.2017
Jelikož se nezadržitelně blíží konec roku, ještě jsme vytvořili nějaké fotogalerie našich odchovů a také hromadné album potomků našeho Edýska - jak se jim vedlo na podzim a v zimě koncem roku 2017.
Tady jsou:
Bubetta Brino Amber Bohemia - 7 let
Borghia Baia Amber Bohemia - 7 let
Bucanveve Maia Amber Bohemia - 7 let
Bolero Dicco Amber Bohemia - 7 let
Corvino Sante Amber Bohemia - necelé 4 roky
De Monna Amber Bohemia - 14 měsíců
Potomci Edýska (Bagattino Bacio Amber Bohemia) - konec roku 2017 (Amber Silent Wind, Astrid Silent Wind, Foggy Trojan Z Lomné, Jade Amber Z Labského zátiší, Miky Z Labského zátiší)

5.12.2017 
Mikuláš k naší smečce nedorazil, poslal jen čerta. Ale byly pamlsky a hlavně - Kissíkovi milované banány, dali si všichni ale on byl přímo nadšený, snad by i maso za ně vyměnil, chlapeček náš milovanej. Zde jsou fotky.

 

3.12.2017
Málokdy potkáváme berňáka, který by dosahoval velikosti našeho nezapomenutelného Kámy a tak nám dnes učaroval tento 8,5 roku starý veterán Archibald z Hábinky, který v plné síle spokojeně žije už přes rok v rodině, která si ho vzala na dožití od BSP v nouzi. Společnost mu dělají dvě fenky, jedna je rovněž adopotovaná. Hodně zdraví všem přejeme, děkujeme jejich rodině za milé přijetí a fotky jsou tady.

2.12.2017
Doma probíhá drhnutí podlah aby zas měla smečka co zašlapat a tak museli být pesani venku celý den. Každý to pojal po svém ale hlavně předváděli různé techniky hlodání kostí. Cigoša s Boruškou přímo excelovaly - hlodaly stereo. Fotky jsou zde.

 

27.11.2017
Dnes slaví 7.narozeniny vrh B. Hodně zdraví Bájo, Bubetto, Sallynko, Edýsku a Dykoušku. heart Pohlazení a vzpomínku za Duhový most posíláme Belušce, Bellince, Kyblíčkovi, Flérince a Maxíkovi, pořád nám moc chybíte broken heart.

 

26.11.2017
Po téměř měsíční nepřítomnosti paničky dnes konečně proběhlo nějaké focení. Smečka vyrazila zkontrolovat pozemek, cestou se pozovalo, zívalo, válelo, mazlilo...fotky jsou tady. Uršuly uzavřely trojdohodu s Cigošou a je jich všude plno, veteráni vše sledují smiley

4.11.2017
Původně měla jít jen na plánovaný zákrok - odstranění bradavice na lokti ale jelikož náš vet provádí předoperační vyšetření důkladně,zjistil rozvíjející se zánět dělohy. Dnes je Týna (Allerta Amber Bohemia) necelých 48 hodin po zákrocích a už vesele hlodá kosti společně se smečkou. Fotky jsou tady.
​Na návštěvu do lázní Mšené přijela Mášule,Edýska dceruška Mascha Bell Z Labského zátiší.Vyrostla z ní velká a bytelná fenečka, máme z ní obrovskou radost.Obě paničky jí bezmezně milují a ona jim to oplácí, vidět vzájemná souhra je vidět na první pohled. Fotky jsou zde a moc děkuji za návštěvu, mám z vás radost, holky Mášulovatý.heart

26.10.2017
A už jsou zase dva - kluci zručáci. Prázdné místo po Maxíkovi (Metrouškovi) po Dykouškově (Bolero Dicco Amber Bohemia) boku zaplnil nový parťák, tmavoušek jako byl Maxík - Quentin Z Labského zátiší. Kluci, přejeme vám hodně radostí a hodně zdraví, bude vám to spolu moc slušet. Zde jsou první společné fotky, zatím si Dykoušek drží odstup ale za pár dnů bude všechno jinak cheeky

21.10.2017
Koncert klasické hudby na zámku ve Slapech - pořádal Slapský kulturní spolek - fotogalerie je tady.

16.10.2017
Nejsmutnější zpráva dnes přišla ze Zruče. Bowine Brizo Amber Bohemia - Maxík (pro nás stále Metroušek) podlehl v noci na dnešek torzi žaludku. Operace proběhla, vše vypadalo OK ale osud rozhodl jinak. Maxík byl naše srdcovka, tmavý pejsek, klon babičky Ariny, být fenečka, zůstal by doma. Ale vybrala si ho prima rodina a spolu s bráškou Dykouškem odjel do Zruče, kde měj nádherný psí život, plný lásky a radostí. Zručáci, je nám to strašně líto a děkujeme vám za péči a lásku, kterou oba psí kluci u vás měli. Opatrujte Dykouše, bude to pro něj těžké, pro vás také. Maxíku, sbohem, nezapomeneme - byl jsi vyjímečný od narození. Poslední společné fotky "kluků Zručáků" jsou tady- podzim 2017. broken heart

15.10.2017
Vodácká výprava "veterina a spol." měla u nás teambulding na téma - kam se vyrazí příští rok. Salaše si užívali, nejvíc Kissík, který tu měl svou obdivovatelku Sáru. Fotky jsou zde a autorkou některých je i Sára - děkujeme všem za milou návštěvu
.

11.10.2017
Podvečer na zahradě.. hromadné foto, portréty... aneb jak  to vyšlo. Výsledek je tady.

9.10.2017
Podzim kolem nás - z auta cestou na nákup - je tady. A ještě album - kde a na čem všude jsou u nás "salaše" - je zde.

8.10.2017
MVP České Budějovice, třída mladých, De Lorca Amber Bohemia - V2, De Borra Amber Bohemia - VD. Boruška zuby ukázala a tím považovala misi za splněnou. Posudek má jako šampion jen s dodatkem - dělá si co chce. No... jak jinak u nás laugh Foťák jsme neměli,  "nakradli" fotky ostatních účastníků. Za první fotky děkujeme Šárce Průchové, rádi jsme tě poznali. Album je zde. A ještě se uršuly vyfotily ve stánku Brit, Markétě Sojkové děkujeme za trpělivost heart

30.9.2017
Slavnostní otevření sportovní haly při ZŠ a MŠ ve Slapech - s vystoupením žáků a s podporou oštěpařky Barbory Špotákové. Opravdu krásnou halu teď máme, splnil se sen už našich předků, tady jsou fotky.

29.9.2017
Na krátkou návštěvu přijel Sean, Andy a jejich přátelé - Ann, Julie, Desna a Ryszard. Smečka je přivítala s nadšení, uršuly si zamilovaly "tetu" Desnu - vše obrazem je zde, děkujeme za příjemné odpoledne !

28.9.2017
Státní svátek jim je úplně lhostejný a rvou se jako koně - Cigoša s Delinkou. Kissík se věnuje kostem a Týna s Boruškou vše moudře pozorují. Fotky a videa jsou tady.

25.9.2017
Své první narozeniny oslavuje dnes vrh "D". Dardy, Neroušek, Santík, Monuš
ka, Deisinka, Boruška a Deluška - všem přejeme hodně zdraví a štastný život s jejich rodinami. Majitelům děkujeme za lásku a péči o "naše" štěňátka. heart Dar Dannel, Di Narro a De Monna,  mají nové fotogalerie - 1 rok v Sekci Štěňata - vrh D pod svým profilem.
Dei Sinna a Di Santo mají své fotogalerie na své stránce našeho webu.
Naše Uršuly - De Borra a De Lorca oslavily narozky s celou smečkou, o dorty se podělily a všem moc chutnalo. Fotografie z "mejdanu" jsou zde, hodně zdraví holčičky naše milované.

23.9.2017
Dnes proběhla další socializace Uršul na Živohošti, kde byla klubová výstava malamutů a sraz vojenských automobilových veteránů . Plno lidí, plno psů a uršulám se to moc líbilo, auta snad nejvíc cheeky Fotky jsou jen ze zahrady, pokus o hromadné foto probíhal chaoticky ale .. nakonec jakž takž vyšel. Výsledek je tady, Sašo, díky moc heart

22.9.2017
Nekonečné souboje Uršul s Cigošou - video je zde.

20.9.2017
Po delší době přidáváme fotky "Davelské smečky" - páník Lukáš se překonal a něco nafotil. Edýs (Bagattino Bacio) s dcerou Cleonna Arlet a vnoučaty Dei Sinna a Di Santo - všichni Amber Bohemia, si spokojeně žijí ve smečce, milují svou rodinu a jsou štastní všichni. Děkujeme a fotky jsou tady.

17.9.2017
Konečně i u nás začaly růst - tak honem sebrat než smečka všechno rozšlape. Bude bramboračka i smaženice a bedly pečené na sádle s kmínem. Fotky jsou zde.

16.9.2017
Socializace pokračuje, dnes Uršuly vyjely na Živohošť, na závody Dračích lodí a taky navštívit Dennyho, Berušku a Olívii. Fotky jsou jen za ze zahrady i Saši, pršelo a tak foťák zůstal ukryt v bezpečí. Saše děkujeme za pohostinnost - jako vždy dokonalou a fotky jsou tady.

Jelikož zřejmě skončilo léto, přidáváme fotky Edýskových potomků a našich odchovů tak, jak jsme je během léta 2017 obdrželi od majitelů a všem moc děkujeme za fotky, za péči, za lásku k salaším. Odkazy jsou tady:

De Monna Amber Bohemia
Di Narro Amber Bohemia
Corvino Sante Amber Bohemia
Bucaneve Maia Amber Bohemia
Bubetta Brino Amber Bohemia
Borghia Baia Amber Bohemia
Astrid Silent Wind
Amber Silent Wind
Miky Z Labského zátiší
Mateo Z Labského zátiší
Mascha Bell Z Labského zátiší
Marco Z Labského zátiší
John Z Labského zátiší
Jeffrette Z Labského zátiší
Jade Amber Z Labského zátiší
Jack Z Labského zátiší
Forest Trojan Z Lomné
Foggy Trojan Z Lomné

 

14.9.2017
Uršulám se zdál výhled z našeho kopce málo a tak se rozhodly využít i střechu kotce. Pak se nastěhovaly na gauč i s Cigošou - porovnání jak se gauč za rok "srazil" je zde.

10.9.2017
Uršuly s Cigošou vyrazily na houby, nepotkaly ani houbaře, natož houbu. Pár fotek z mobilu je tady.

9.9.2017 
Odpoledne na zahradě, nejlépe bylo ve stínu a příprava na večerní grilování s Pavlem - fotky jsou zde.

2.9.2017
Smečka relaxovala doma, my jsme vyrazili na návštěvu - také tam měli pejsky - fotky jsou tady a děkujeme za vlídné přijetí Ivaně a Petrovi, bylo to moc fajn.

27.8.2017
Dnes přijela milá socializační návštěva - Sára a Lucka, smečka byla nadšená, nejvíc si to
užívala Cigoša a Kissík, po pamlscích se sápali všichni - děkujeme , fotky jsou zde a je vidět, že salaše skutečně návštěvy nesežerou, ani ty, které vidí poprvé cheeky

26.8.2017
Uršuly vyrazily na výstavu, kterou si žádný rok nenecháváme ujít i kdybychom tam měli jet bez psů - Dog Show Džbán. Krajská výstava, kde pohár dostanou všichni vystavení psi, báječná atmosféra a salaší je tam vždy plno, letos jich bylo 16, překonali i počet cairnů, kteří tam měli klubovku, těch bylo jen 12 wink Výsledek - De Lorca Amber Bohemia - V1, Vítěz třídy mladých. De Borra Amber Bohemia odmítla ukázat rozhodčímu Hořákovi z
uby dle jeho představ.... takže posouzena nebyla. A jelikož už v poledne začínalo být velké vedro, na záverečnou soutěž o nej... mladého psa výstavy jsme odmítli čekat a jelo se domů. Fotky z výstavy a pak z domova jsou tady.

Odpoledne probíhala na slapském zámku akce pro děti - Loučení s létem, byli jsme požádání o fotodokumentaci - fotky jsou zde.

20.8.2017
Konečně počasí přeje psím vycházkám, kožichy našich uršulek jsou husté, zatím se jich línání netklo a tak teprve teď pořádně prozkoumávají okolní lesy. Dnes nepotkaly ani houbaře, škoda. Zbytek smečky čekal za vraty a pak si teprve všichni užili shledání - jako by se neviděli celou věčnost. Fotky z mobilu jsou zde.

13.8.2017
Uršuly vyrazily do lesa, houby nerostly žádné ale pár houbařů se jim vyplašit podařilo, taky byly spokojené. Zbytek smečky čekal doma na zahradě a užíval si klidu. Fotky (jen z mobilu) jsou tady.

6.8.2017
Dnes slaví naše milovaná Týnuška - Vet.Ch. Allerta Amber Bohemia  krásné 10.narozeniny. Přejeme si, ať je s námi ještě hodně dlouho. Stále jí všechno chutná, stále dohlíží aby vše bylo tak jak má být. Za Duhový most posíláme pohlazení jejím sourozencům Arčínkovi, Kytičce, Ginušce a Badýskovi, často na vás vzpomínáme. Fotky s dnešní oslavy jsou zde, užili si to všichni. Hodně zdraví, Týnuško heart.

29.7.2017
Oslava 35.narozenin Radky v Chráněném bydlení Slapy byla příjemná, fotky jsou tady, děkujeme za pozvání heart

26.7.2017
Po deštích vyrostly houby, rozkvetly muškáty, čtyřlístky taky znásobily objem a smečka se fotila stylem.. před tisem, za tisem.. nikdo nesmí stát nebo nebudu hrát... Cigoša usoudila že s muškáty se fotit může jen ona a na fotkách je vidět, že je čím dál lepší kopií prababičky Arinky. Týnuška řádila s uršulama, když tedy zrovna nedělaly dvouhlavého psa a Kissík se slastně válel - pohodové odpoledne - fotky zde.

23.7.2017
Na návštěvu přijel Standa a Katka, pořád jsou naše salašnická rodina, rádi jsme je viděli. A Katka si tak zmákla Borušku, že jí ta potvora ukázala zuby, což normálně nikomu nedělá. Takže... Katko, čeká tě handling s Boruší cheeky Pár fotek z návštěvy je zde, díky moc, Eliášovi.

16.7.2017
Líné odpoledne líné smečky je zachyceno obrazem tady, po delší době nepršelo tak se smečka zas mohla kochat výhledem z kopce cheeky

9.7.2017
Pokus o vytvoření gratulačního fota alespoň jednoho psa s květinou se nezdařil. Tahle parta vůbec nespolupracuje, na kytku se tváří znechuceně a jediné co je zajímá je ... pivo. Momentky ve stylu bléé, fuuj a podobně jsou zde. 

7.7.2017
Ráno jsme obdrželi smutnou zprávu, sestřička našeho Kissíka, krásná Jamba - Jambalaya Wow Z Krainy Zeusa odešla za Duhový mos
t, byli si tak podobní, Jamba žila v Dánku. v CHS Kennel Champalays. Pár fotek Jamby je tady, sbohem, holčičko milovaná broken heart.
Odpoledne jsem si udělali malý výlet na čtyřkolce jelikož je
krásné datum, krásný den a setkali se s krásnou partou kámošů od salaší - zde foto wink

6.7.2017.
Možná budoucí veterinářka Val se přijela podívat na smečku. Těžko říci, kdo měl socializaci - asi vzájemně. Fotky jsou tady, přežili všichni a vypadalo to, že se jim to i líbilo wink

5.7.2017
Návštěva z blízka i z daleka, tak by se dal pojmenovat dnešní skvělý den. Nikdy předtím jsme se neviděli ale pocit, že přišli "staří známí" jsme získali okamžitě. Lidi, díky, byli jste báječní - fotky jsou zde.

2.7.2017
Po pár dnech děšťů se u nás už trochu zelená zahrada a taky lze normálně dýchat a fotit nepřehřívající se pesany. Dnešní odpoledne si dámy užívaly s páníčkem a Kissík sledoval, zda se už konečně jde připravovat večeře. Uršulám už je 9 měsíců ale nemáme je zvážené (není kde) ani změřené. Jsou menší než Týna a Delinka je větší než Cigoša, Boruška je stejně velká jako Cigoša = naše měření "vod voka" angel Fotky z dnešního odpoledne jsou zde.
Tentokrát nemáme svodku fotek potomků a odchovů za červen, vše bude až po prázdninách a doufáme, že dostaneme plno dovolenkových foteček wink

 

21.6.2017
Šustící žlutá zahrada, jezírko jako oáza, jen Cigoša pózuje - další tropický den, už kolikátý v řadě. Fotky jsou tady.  

20.6.2017
Tak mladá, tak hodná, proč k ní byl osud tak nespravedlivý  ? Nellinka odešla za Duhový most k velké lítosti naší i své rodiny. Sbohem, holčičko, snad už je ti dobře - nám to bude ještě dlouho trvat než se s tím smíříme broken heart

18.6.2017
Nové povídání o Uršulách je na našem Blogu - tady cheeky

17.6.2017
Přijel bratranec Pavel s rodinou, děti se trochu bály psů, že prý jich je moc a jsou velcí. Nakonec ale přežili všichni ve zdraví - viz fotky tady

11.6.2017
Když je nám horko, napijeme se z jezírka, kosti si nanosíme do stínu, občas u nich usínáme a nejchladnější místo máme na zámkovce za vratama - dnešní den v obrazech i s taneční kreací Pavla a Kissíka je zde.

6.6.2017
Začínající léto láká k focení čím dál víc a tak máme opět další nové fotky našich odchovanců a některých potomků Edýska. Tady jsou květnové obrázky:
Borghia Baia Amber Bohemia
Bucaneve Maia Amber Bohemia
Dar Dannel Amber Bohemia
Miky Z Labského zátiší
Mascha Bell Z Labského zátiší
John Z Labského zátiší
Jeffrete Z Labského zátiší
Jamie Z Labského zátiší
Jack Z Labského zátiší
Foggy Trojan Z Lomné
Vše majitelům děkujeme za vzornou péči a lásku, a vrhu "J" Z Labského zátiší přejeme dodatečně hodně zdraví k 2.narozeninám, oslavu jim někteří majiteli udělali fakt parádní - to je na fotkách vidět yes

 

3.6.2017
Konečně nastalo to správné počasí vhodné pro vykoupání smečky aniž bychom to odnesli nachlazením. Po této akci jsme mokří všichni, včetně celého domu. Díky krásnému počasí smečka uschla během hodiny, dům vysušila klimatizace zapnutá na maximum. Fotky z dnešní koupací anabáze jsou zde, až na Cigošu byli všichni trpěliví a rezignovaně to přetrpěli, Cigoša bojovala jako lev ale zdolali jsme jí. Jen vyčesat jí budeme asi muset pod narkozou nebo tak nějak wink

27.5.2017
Klubová výstava KŠSP Zárybničná Lhota u Tábora, krásný slunečný den plný psů, přátel a kamarádů. De Borra Amber Bohemia vyrazila na svou první výstavu, do třídy dorostu a vlastně sama neví jak - skončila jako VN1. Výstava se jí líbila ale posuzování moc ne, nemá ráda když jí někdo okukuje, radějí se dívá sama, zajímá jí úplně všechno. Nejvíc jí upoutala holčička se zmrzlinou, která seděla přímo u kruhu. Závěrečných soutěží jsme se nezúčastnili - příliš velké slunce nedělalo dobře migréně handlerky. Fotky z výstavy jsou zde, z našich odchovů a Edýskových potomků se výstavy zúčastnila De Monna Amber Bohemia (VN), Astrid Silent Wind (VD), Amber Silent Wind (V), Agnieska Aische Silent Wind (V), Jack Z Labského Zátiší (VD) - všem gratulujeme a děkujeme, že své psy přijeli ukázat.
Nejkrásnějším momentem výstavy byla účast 14ti nádherních psích dam ve třídě veteránů, až to vhánělo slzy do čí heart

Cestou domů jsme se stavili na Živohošti u bratránka Dennyho (Athos Rainbowstar- 10 let), NF Olivie a Berušky - adoptované od BSP v nouzi - fotky jsou tady - vše jim tam krásně kvete, jen pozovat se nikomu moc nechtělo. Paničce Saše děkujeme za oběd a vlídné přijetí.
A navečer jsme ještě absolvovali návštěvu v chráněném bydlení Slapy - byl klientský den a byli jsme pozvaní, čehož si moc vážíme. Fotky z příjemného posezení jsou zde.

 

21.5.2017
Užívali jsme si jaro - lehátko, slunečník a kosti - zdokumentováno tady cheeky

20.5.2017
Rodinná návštěva - u synovce a neteře, i pejsky mají, jen poněkud jiné váhové kategorie než naše salaše takže smečka byla doma. Fotky jsou zde a na konci je i náš babinec, jak se válí doma cheeky

17.5.2017
Jako každoročně, když je rektorský den - focení Dračích lodí - výsledek je tady smiley

8.5.2017
Zřejmě díky dnu volna navíc mají majitelé našich odchovů ui čas na focení - dnes máme po delší době nové fotečky Nerouška - Di Narro Amber Bohemia, krásný bráška našich uršulek - tady jsou.

7.5.2017
Vyčesat Kissíka není jednoduché, bez kosti v tlamě se to neobejde. Smečka asistovala, jen Cigoša se zdržovala v bezpečné vzdálenosti od kartáčů, fotky jsou zde.

Dnes nám poslali po delší době fotky i majitelé kluků zručáků, máme z nich velkou radost. Maxík a Dykoušek se od sebe nehnou, jeden bez druhého nedá ani ránu, jsou to krásní chlapáci - Bolero Dicco a Bowine Brizo - oba Amber Bohemia, 6 let, 7 měsíců - fotky jsou zde a do Zruče posíláme obrovský dík heart
 

6.5.2017
Už podruhé jsme se nemohli dostat domů ani ven - uršuly již podruhé překousaly kabel od pohonu vrat. Dnes proběhla další oprava a na kabel se navlékly "korálky" z tvrdého plastu tak uvidíme jak dokáží zpomalit postup likvidačních prací. Smečka zálibně sledovala opravu, co si o tom myslela raději vědět nechceme. Fotky jsou tady.

1.5.2017
Moc a moc smutná zpráva nás dnes zastihla. Arko Silent Wind odešel za Duhový most. Edýska a Inge Z Labského zátiší krásný chlapeček s báječnou povahou. Bohužel ale taky snědl vše co se dalo a to se mu stalo osudným, ucpaná střeva, nekroza... cryingbroken heart

30.4.2017
Dámy z Amber Bohemia měly čarodějnické odpoledne ale na focení nespolupracovaly tak jen pár momentek je zde.
Další čarodějnické odpoledne pro děti, stavění májky a zapálení hranice bylo n
a slapském hřišti , fotodokumentace pro organizátorku Janu je tady, nás nadchla ukázka výcviku vojenských psů, kterou předváděla 12ti letá Ešlinka a 9ti letý Matýsek - neuvěřitelní pesani v úžasné kondici. Pro Aschley to bylo posledníá veřejné vystoupení a to víc si to užívala - úžasná psí dáma heart A hranici přijel , navzdory čerstvému úrazu, zapálit pan Vašek Vydra - díky yes

26.4.2017
Další dubnové fotky přidáváme a děkujeme majitelům, že se můžeme pokochat krásnou rodinou. Dnes jsme přidali fotky:
Jamie Z Labského zátiší - duben 2017
Bucaneve Maia Amber Bohemia - duben 2017. Největší holčika z vrhu B, Sněženka Sally má skvělou rodinu a na konci fotogalerie hezké video, Hančí... děkujeme heart

25.4.2017
Dnes je uršulám 7 měsíců, doma už je nezvážíme , musíme vyrazit vážit na veterinu. Dnešní fotky jsou tady, uršuly terorizují kdeco a kdekoho, milují pivo stejně jako zbytek smečky a za žrádlo by daly duši - prostě holky z Amber Bohemia
laugh

24.4.2017
Naše sluníčko Kissík - Jumbo Jet Revolution Z Krainy Zeusa oslavuje dnes 8.narozeniny. Přejeme si, aby se na nás usmíval ještě hodně dlouho, chlapeček milovaný. Dostal dort s tím, co má opravdu nejraději - s banány, pudinkem, tvarohem a šlehačkou a jako správný gentleman se podělil s námi všemi. Fotky z oslavy jsou zde a Kissíčku, buď s námi ještě dlouho heart

23.4.2017
Chladný jarní víkend pokračuje, sněžilo, pršelo, slunko svítilo, kromě zemětřesení se snad vystřídalo vše. Smečka se věnovala požírání čerstvé jarní travičky a bedlivému sledování okolí. Fotky jsou tady.
Dubnové fotky mají i někteří naši odchovanci a Edýskovi potomci, majitelům moc děkujeme:

Bubeta Brino Amber Bohemia
Astrid Silent Wind

Amber Silent Wind
Jack Z Labského zátiší "Theo"
a potomci z CHS Trojan Z Lomné se o velikonocích vydali na Pustevny, zasněžené "velikonoční fotky jsou zde.

22.4.2017
Po 5ti dnech chvíli konečně nesněží ani neprší, kvůli nočním mrazíkům jsme venkovní květenu dočasně přestěhovali domů, podlahy vypadají jako když se chystáme pětovat uvnitř i brambory... prostě jako jak má být. Pár fotek z dnešního "mokrého" odpoledne na zahradě je tady ale závěr potvrzuje ... nejlépe je doma u telky wink

19.4.2017
Týden uběhl jako voda a dnešní večer byl poslední, který jsme se Seanem strávili, jeho dovolená končí a tak se s ním loučila i smečka. Pár fotek je zde, díky a na podzim zas naviděnou.

17.4.2017
I nadále si užíváme s naší návštěvou, dnes měly být kulturní památky zavřené ale v muzeu Křížovnický špýchar v Prostřední Lhotě nám vyšli vstříc a jen kvůli nám otevřeli. Bylo to super, moc se nám tam líbilo a ještě jednou děkujeme p. Tomáškovi. Bylo znát, že muzeum spravuje nadšenec a ne jen "zaměstnanec". Historie dýchá ze zdí, je cítit ve vzd
uchu už od vstupu do objektu a při pohledu na většinu exponátů jsme se vrátili do dětství - do stodoly babičky a dědečka na vsi. Moc milé vzpomínky.
Na oběd jsme zajeli do Pivovaru Vítek, kde mají to nejlepší pivo, které známe, jen ty jejich maxiporce nás jednou zničí. Fotky z dnešního dne jsou zde.

16.4.2017
9.ročník velikonočního výšlapu na rozhlednu Veselý vrch u Mokrska s námi absolvoval i Sean, zapojil se do organizace, dělal psovoda a asistoval u prezence a sčítání peněz v kasičce - děkujeme za pomoc.yes Fotky z výšlapu jsou zde, za naší CHS se zúčastnili: Bagattino Bacio, Camella Arlee, Di Santo a De Borra a všichni byli téměř vzorní wink Více  o dnešní akci "Mokrsko" je v sekci Salašnické noviny.
A tady jsou fotky Seana v akci a večerní posezení u nás doma - opět "beer bar" v provozu k velké radosti smečky.
Velkou radost nám dnes udělala sestřička uršulek - De Monna Amber Bohemia, která na MVP v Praze získala ocenění VN1 a postoupila do závěrečných soutěží. Majitelece Kristýně moc gratulujeme yes Videozáznam u vystoupení je zde heart

 

15.4.2017
Situace návštěvy se zkomplikovala, Andy musel odjet domů, nečekaně mu zemřela maminka, je nám to moc líto. Sean zůstal a dnes jme vyrazili ještě s kamarádkou Lenkou na výstavu do rukavičkářského muzea na Dobříši a prohlédli jsme si francouzskou zahradu na zámku Dobříš, večer jsme poseděli u "beer baru" i se smečkou. Tady jsou fotky.

13.4.2017
Oslavit narozeniny a velikonoce přijeli naši kamrádi z Anglie - Sean a Andy. První večer u nás s pivečkem z Pivovaru Vítek - k velké radosti našich salaší je "beer bar" umístěn v jejich kotci, jen přes den musíme zavírat dveře, uršuly příliš zajímají plastové hadice a o odkapaný mok je přímo rvačka. Foto zde.

6.4.2017
Při čekání na PPL došlo k nehodě a od dnešního dne bude naši cestu lemovat o jednu lampu méně. Psi jí porazili již několikrát ale tentokrát už nepůjde opravit. Po zvážení pro a proti .. jsme se rozhodli zachovat pesanům jejich oblíbenou dráhu "nejkratší trasa k vratům" - právě tato lampa jim stála na jejich oblíbené pěšině. No, zahradní architekt (admin) to jaksi nedomyslel. Dnešní fotky z čekání na PPL a zahradní masakr jsou tady.
Další dnešní focení proběhlo i na Živohošti, kde žije Týny bratránek Denny (Athos Rainbowstar) společně se zachráněnou Berouškou od BSP v nouzi a NF slečnou Olívií. Dennymu je čerstve 10 let a na fotkách je vidět jak si krásně hraje se 7mi měsíční NF Olívií. Berušce je 7 let a stala se z ní krásná psí dáma, která bezmezně miluje svou novou rodinu. Sašo, moc děkujeme za pomoc nejen pro Berušku heart Fotky jsou zde.

 

5.4.2017
V trávě rozkvetl modřenec, uršuly ho objevily. Dlouhé trvání mít nebude. Fotky s podtitulem "konec modřenců ve Slapech" jsou zde. Po akci smečka zaujala své místo pod tisem a tvářili se všichni spokojeně.

 

2.4.2017
Skoro letní den hned začátkem dubna a uršuly se rozhodly, že voda je jejich živel, jezírko je prý moc zarostlé a tak z něj vytahaly všechny vodní kosatce a část leknínů. Obě rostliny jsou prý jedovaté ale na nich se to nijak neprojevilo, buď už získaly imunitu a protijed nebo... to nežraly ale jen chroustaly a vyplivovaly. S Cigošou jsou nerozlučná trojka na řádění ale když chtějí být důležité, drží se v blízkosti prababičky Týny nebo strejdy Kissíka. Dnešní den naší smečky obrazem je tady.
A březnové fotky má i Neroušek - Di Narro Amber Bohemia - zde je 6ti měsíční fešák heart

1.4.2017
Největší holčička z vrhu B - Bucaneve Maia Amber Bohemia "Sněženka Sally" byla na výletě se svou smečkou a milovanou paničkou Hankou, které velice děkujeme za lásku a péči, kterou té "své" smečce věnuje - fotky jsou zde.
Také Edýska potomci krásně rostou a hlavně - mají skvělé a milující rodiny, které se s námi dělí o nádherné fotky štastných psů - to nás moc a moc těší, všem majitelům děkujeme a alba za měsíc březen jsou hotová, štěňátka z vrhu "M" z Labského zátiší oslavila v březnu své 1.narozeniny:
- Astrid Silent Wind - březen 2017
Amber Silent Wind - březen 2017
- Miky Z Labského zátiší - březen 2017
- Mascha Bell Z Labského zátiší - březen 2017
- Marco Z Labského zátiší - březen 2017
- John Z Labského zátiší - březen 2017
- Jefrette Z Labského zátiší - březen 2017

27.3.2017
Také Davelská smečka využila krásné počasí a fotilo se. Půlroční mimiše, ségra a bráška uršulek - Di Santo a Dei Sinna pozovaly před objektivem spolu s mámou Cleonnkou a dědou Edýskem. Výsledek je tady.

26.3.2017
Je to neuvěřitelné, ale jedné květině se u nás podařilo vykvést aniž by jí smečka zašlapala. Ale po našem focení už tak svěže nevypadá - zde je důkaz cheeky

25.3.2017
Štěňátkům z vrhu D je dnes 6 měsíců, doplňujeme váhy na jejich stránce postupně, jak nám je majitelé posílají. Uršuly ani neměly čas na nějakou oslavu, udělalo se krásné počasí a tak musely hrabat díry na zahradě a hlídat turisty, kteří začali hojně chodit kolem nás. Pár momentek z dnešního dne je tady, včetně videa na konci - jak se hlídají turisté.
Vlastní fotografie má Kissík - kopcolezec. Někde se zakoukal a najednou zjistil, že se nahoře rozdávají piškoty - to byl fofr, 63 kilo živé váhy do prudkého svahu... ale dal to v pohodě - zde to je smiley

15.3.2017
Na Blogu máme nové povídání wink

12.3.2017
Cigoša, Boruška a Delinka vyrazily na výlet, další socializační návštěva - tentokrát na jejich oblíbené  místo, za klukama na Rabyň. Obě uršuly si tam proběhly tunelem, Boruška na povel a moc jí to baví, Delinka si tunel zkusila sama když u toho nikdo nebyl, asi nechce obecenstvo, proběhla si ho víckrát ale nesměl se nikdo dívat. Kluci Forrest Baronnella a I am Gump z Labského zátiší byli z holčiček nadšení ale nejvíc z Cigošky, nakonec si to užívali všichni, jen počasí bylo nějak chladné, to jsme po předchozích teplých dnech nečekali. Fotky jsou tady a Rabyňákům moc děkujeme za možnost používat jejich cvičení náčiní yes

11.3.2017
Na pomoc se socializací uršulek přijel Míra s Janou, holčičkám se oba moc líbili a nechtěly se od nich hnout, stejně jako Kissík a Cigoša. Týna jen sledovala co je dobrého k snědku - jako vždy. Fotky jsou zde.

4.3.2017
Edýskovy holčičky (dcera Amber Silent Wind a vnučka De Monna Amber Bohemia) vyrazily na svou první výstavu. Na OV v Českých Budějovicích získly obě ve své tříde (dorost a štěňata) ocenění VN1, pohár a krásný posudek. Zúčastnily se i závěrečných soutěží o nejkrásnější štěně a dorost a ani tam se neztratily, umístily se mezi 5ti nejkrásnějšími jedinci celé výstavy. Majitelům moc gratulujeme a děkujeme za krásnou reprezentaci naší salašnické rodiny. Fotky z výstavy jsou tady.

27.2.2017
Dnes nám pošta doručila výhru z fotosoutěže, jen co bude znám vítěz aukce, pošleme jí dál. Zatím se s ní smečka vyfotila, pak se všichni zmazali a byl to hezký den. Fotky jsou tady.
Ještě jsme vytvořili album fotoportrétů všech - ty jsou zde.

Edýskovy dětičky z vrhu F Trojan z Lomné slavili 2.narozeniny, fotky jsou tady a Foggy Trojan Z Lomné má únorovou fotogalerii i s dortem zde.
Dále jsou doplněny fotogalerie z února některých Edýskových dětiček tak, jak se nám daří je posbírat - všem majitelům moc děkujeme za lásku a péči o ty tříbarevné lásky. Odkazy jsou tady:
- Jade Amber Z Labského zátiší - únor 2017
- John Z Labského zátiší - únor 2017
- Miky Z Labského zátiší - únor 2017
- Amber Silent Wind - únor 2017

- 5 měsíců starý vrh CH - Trojan z Lomné - tady jsou diblíci heart.

25.2.2017
Vrhu D je dnes 5 měsíců, doplnili jsme váhy a výšku podle údajů od majitelů a také nové fotogalerie za únor 2017. Za fotky všem moc děkujeme, krásně se mají všichni. Odkazy na únorové fotky:
Dar Dannel Amber Bohemia    
Di Narro Amber Bohemia
De Monna Amber Bohemia  
Uršuly (De Borra a De Lorca) mají fotky průběžně na našem webu a fotky davelské smečky (Dei Sinna a Di Santo) jsou tady.

 

24.2.2017
Následkem větrného počasí nefungoval internet a tak bylo najednou víc času. Jak lépe ho využít než věnovat se smečce a taky dobrému jídlu. I když to podle fotek tak nevypadá, kachnička skutečně byla pro nás a pesani nám jí nesežrali - i když se snažili, ale ohlídali jsme si jí. Po obědě se všichni věnovali čerstvé várce kostí - fotky jsou tady.

20.2.2017
Poslali jsme fotku uršulek do soutěže o psí křesílko a za pomoci přátel se nám podařilo zvítězit. Moc děkujeme všem, kteří pro fotku hlasovali a pomohli tak k vítězství. Výhru uršuly věnují organizaci Bernský salašnický pes v nouzi aby si ho mohli dát do aukce a získali tak alespoň pár korun na provoz. Ještě jednou všem moc a moc děkujeme heart

19.2.2017
Přijela veterimářka Markéta naočkovat celou smečku. A taky na oběd, který proběhl za asistence salaší - jen pro silné povahy, což Markéta zcela určitě je - fotky jsou zde, děkujeme laugh
Odpoledne všichni řádili na mokré zahradě, fotky jsou tady a dvě videa na konci : jak sežrat Kissíka a pak ještě Uršulí dostihy.

14.2.2017
Konečně sluníčko. Uršuly ze samé radosti lezly i po střeše, snad pochopily že nic zajímavého tam nenajdou a nebudou tyhle akce opakovat. Zatím každý náš pes velzl na střechu kotce párkrát jako štěně a pak už byl klid a nic se nikomu nestalo - budeme doufat i tentokrát. Odpoledne vytáhly holčičky z tajícího ledu svůj špagát a trochu si pohrály - video je zde.

12.2.2017
Uršuly se vydaly na socializaci do místní hospody, nejvíc je zajímala kuchyně, jinak byly vcelku hodné = ve střehu cheeky Fotky, opět pouze z mobilu, jsou tady, je na nich vidět i to, jak a kudy je nutno chodit po namrzlé zahradě.

11.2.2017
Led, ledové zmrazky všude tam, kudy se chodí, někde by se dalo i bruslit. Tak vypadá naše zahrada. Uršuly se vydaly na procházku do lesa, byl to tanec na bruslích bez bruslí. Nejvíc je zajímaly stopy po zvěři, pěšinka divočáků byla pro ně přímo magická. Vzít foťák by byl risk, válel se kdekdo takže jen pár fotek z mobilu je tady.

9.2.2017
Dnes měly uršuly socializační návštěvu ale užila si to celá smečka. Milada odjížděla s mokrými koleny, obalená chlupy a olízaná tak, že odličovat se večer bude zbytečné. Návštěva po roce ale bylo to fajn, díky, fotky jsou zde.

4.2.2017
Astrid Silent Wind vyjela na svou první výstavu a byla báječná. Na MVP Brno ve třídě dorostu získala nádherný posudek a známku VN1. Před výstavou navštívila psí salon a po výstavě byl šampus - fotky jsou tady a Kullovým moc děkujeme za krásnou prezentaci dcerušky našeho Edýska yes


A nové fotky má Neroušek - Di Narro Amber Bohemia, něžné zlatíčko s milující paničkou Vlastou - tady jsou a moc děkujeme heart
 

31.1.2017
Edýskovy dětičky mají spoustu nových fotek, tady jsou jejich alba za leden 2017:
- Astrid Silent Wind - nar. 7.6.2016
- Amber Silent Wind - nar. 7.6.2016
- Miky Z Labského zátiší - nar. 14.3.2016
- Mascha Bell Z Labského zátiší- nar. 14.3.2016
- John Z Labského zátiší - nar. 10.5.2015
- Jefrette Z Labského zátiší- nar. 10.5.2015
- Jamie Z Labského zátiší - nar. 10.5.2015
- Jack Z Labského zátiší - nar. 10.5.2015
- Foggy Trojan Z Lomné - nar. 24.2.2015
Všichni jsou krásní, štastní, spokojení a my z nich máme radost heart

30.1.2017
Davelská smečka Amber Bohemia* - Dei Sinna, Di Santo a Bagattino Bacio /Edýsek/ měla vzácnou návštěvu, kterou si moc užívala wink a fotky jsou zde.
 

28.1.2017
Uršuly vyjely na návštěvu za klukama z Rabyně, Boruška otestovala tunel, Delinka předvedla jak umí vrčet a večer všichni spali jak zabití, i ti, co nikde nebyli - vyčerpávající den to byl asi pro všechny devil Markéto a Honzo, díky za to, že jste si na nás udělali čas i v tom mrazu a umožnili socializaci našich holčiček - fotky jsou zde.

27.1.2017
Na krátkou návštěvu se dnes zastavil Roman, uršulám se moc líbil ale největší r
adost měl Kissík. Konečně mohl probíhat mezi nohama velkého člověka a nedrhnul - fotky jsou zde.
Přišly nám dnes také krásné fotky Edýskova potomka - Mateo Z Labského
zátiší, v březnu mu bude rok a je to prý veselý a akční pejsek. Podle vyjádření rodiny - až moc akční ale ji vidět, že ho všichni doma zbožňují z čehož máme radost. Děkujeme Paclíkovům  a fotky jsou tady. heart

26.1.2017
Mráz trochu povolil ale sněhulák už 18 dnů drží. Uršuly řádily s Cigošou, Kissík a Týna hlídali aby vše nepřekročilo únosnou mez. Dnešní fotky jsou tady a na konci je video s názvem "Tour de plynová nádrž" laugh

24.1.2017
Nové fotečky má i Dardy - Dar Dannel Amber Bohemia, jsou zde a moc děkujeme Tesařovým yes
Také potomci Edýska v CHS Trojan z Lomné - vrh CH, mají nové fotky. Tady je Charon Trojan Z Lomné a zde je  Cherry Trojan Z Lomné.

 

23.1.2017
Velkou radost nám udělali majitelé Edýskova synka, narozeného 14.3.2016 zaslanými fotkami. Tady je Marco Z Labského zátiší, krásný kus chlapa a my děkujeme Kreuzziegerovým do Postřižína heart

22.1.2017
Inverze a smog pod námi pokračuje, smečka vyfasovala čerstvé kosti takže s nimi nebyla žádná fotospolupráce. Odpoledne uršuly testovaly vodítko a prý.... nic moc zábava. Fotky jsou zde.

21.1.2017
U nás slunečno, pod námi smog. Vytáhli jsme židle a dali si kávu na sluníčku, doslova všichni - mou vypila smečka. Přivítali jsme Slávka a trochu zapozovali - dnešek obrazem je tady, na konci krátké video jak se na náštěvu čeká a jak se vítá.

20.1.2017
Maminka v
rhu C, babička vrhu D, holčička s nejkrásnějším úsměvem a něžnou duší, statečná a všemi milovaná holčička Arletka - Arleta Z Příborského ráje  dnes náhle odešla za Duhový most, statečně bojovala a nic na sobě nedávala znát že jí zdraví nějak trápí. Holčičko milovaná, nemůžeme se z toho vzpamatovat, budeš nám všem strašně moc chybět, tvoje nezaměnitelné a jedinečné grimasy nikdo nezopakuje... tak moc to bolí. Sbohem Arletko, necháváš tady smutnou rodinu tak snad už tobě je dobře broken heart

16.1.2017
3.narozeniny slaví vrh "C" a my přejeme Cleonnce, Nellince, Santíkovi a Corrinkovi hodně zdraví a štastný život s jejich milujícími rodinami. Ségra Cigoša též posílá pozdrav a fotky z jejího mejdanu jsou tady.
Oslavu měl i bráška Corral Noce, fotky z ní a také z vánoc jsou zde, děkujeme majitelům za zaslání.

 

10.1.2017
Sněhulák stále drží, fotky ze slunečného odpoledne jsou zde. Smečka si prala kožichy nebo se prala mezi sebou. Běžná klasika u nás.

8.1.2017
Díky soustavnému sněžení už dnes stojí náš tradiční psí sněhulák, letos skuteč
ně brzo. Jen asi nevydrží i když má dále mrznout, uršuly se o to postarají. Už při stavbě dělala co mohly, aby ho rozhrabaly ještě před dokončením. Přemrzlý sníh nelepil, sněhulák nedržel tvar, neustále se sypal a do toho tlapaly uršuly - byl to boj. Výsledek je tady.
I airbob byl dnes v provozu, zahrada už je sjízdná. Svezli se všichni, jen Týna sledovala pečlivě naše bláznění pěkně z povzdálí - dámička. Fotky jsou zde.

7.1.2017
Po mrazivé noci následuje mrazivý den, vše je promrzlé na kost ale mražené kosti jsou prý pro naši smečku ta nej pochoutka jak je vidět zde. Fotky jsou z mobilu, fotoaparát držet ve zmrzlých rukách se nikomu nechtělo cheeky

 

5.1.2017
Postupně doplňujeme fotogalerie posledního vrhu D tak, jak je stáhneme z Facebooku, jelikož všichni noví majitelé štěňátek jsou na sociální síti aktivní a my máme průběžně přehled jak mimišové rostou - díky Vlasto, Kristýno a Tesařovi yes
Fotky za listopad a prosinec 2016 jsou zde:

De Monna Amber Bohemia
Dar Dannel Amber Bohemia
Di Narro Amber Bohemia 

V sekci Štěňata - vrh D je tabulka s aktuálními váhami.
De Borra a De Lorca mají fotky průběžně zde na webu a přesně dle rčení, že "kovářova kobyla chodí bosa" tak sourozenci Dei Sinna a Di Santo, kteří zůstali doma u chovatele Lukáše - mají fotek úplné minimum a tudíž - žádné. Časem napravíme, dojedeme nafotit, jen co uršuly trochu povyrostou a přestanou být samy sobě nebezpečné devil

4.1.2016
Napadl první letošní sníh a vlastně i první jakž akž pořádný sníh našich uršulek. Pěkně si to se smečkou užívaly a rvaly se mezi sebou jako koně, Cigoša jim asistovala a chvílemi se dokonce zapojila i Týna s Kissíkem. Fotky jsou zde.

 

 

3.1.2017
Doplnili jsme fotografie Eddýskových dětiček z prosince 2016:
Foggy Trojan Z Lomné - vánoce 2016
John Z Labského zátiší - prosinec 2016 
Amber Silent Wind - prosinec 2016    
Astrid Silent Wind - prosinec 2016  
Mascha Bell Z Labského zátiší - prosinec 2016  
Fanny a Fleur Trojan z Lomné - prosinec 2016 , silvestrovský výšlap na Pustevny

Všem majitelům velice děkujeme heart