aktualizováno: 18.04.2024 22:33:16

Amber Bohemia

Archiv aktualit 2012


 

26.12. 2012
Losování o účast na Blaníku dnes vyhrála veteránka Arina - Aranka Zahrada Záboří a její dcera Týna - Allerta Amber Bohemia. Příjezd vypadal že jsme dovezli dvě divoké šelmy, které všechny ostatní psy sežerou - jako vždy - ale po 5ti minutách se naše berušky zklidnily a byly mírné jako ovečky - jako vždy smiley Za naši CHS se výstupu zúčastnila též Baltico Tanny Amber Bohemia - věrná kopie našeho Kyblíčka. Jak se naše dámy na Blaníku předvedly je popsáno v našem Blogu a fotografie jsou zde a podrobnější zpráva z Blaníku včetně videa a odkazů na fotogalerie je v sekci Salašnické noviny.

24.12.2012
Po sněhu zas ani památky, vánoce na blátě ale u stromečku a pod ním byla smečka spokojená - tady je to vidět.

11.12.2012
Stačily 3 dny od posledního focení a už je to u nás veselejší - sněhu plno a salaše jsou spokojené. Zde je dokumentace.

9.12.2012
Mrzne až praští a sníh žádný. Takto to u nás vypadalo ještě odpoledne a jen jsme dofotili, začal se sníh sypat ale už byla tma. Kissíkovi zamrzlo jezírko a je z toho smutný.
Bubetta Brino Amber Bohemia s paničkou Janou dnes závodila v Žižicích. Holky statečný, díky za reprezentaci heart!!!!

28.11. 2012
Další nové fotografie poslali majitelé Sněženky Sally - Bucaneve Maia, úžasná holčička se má parádně, Tomáši a Hanko - moc a moc děkujeme za fotky a za zprávu !!! Tady je Sallynka.

27.11.2012

Už jsou to dva roky co se za velkého mrazu narodil náš vrh B a nám to připadá jako včera. Stopy 1Oti štěňátek (okousané koberce, knihovna a konferenční stolek) jsou tady stále, stejně jako jsou všichni stále v našich srdcích. Bylo jich všude plno, po celou dobu jejich dětství u nás venku stále mrzlo a tak většinu života prožili doma u televize a jak se tak díváme na jejichh současné fotky – tak to velké většině z nich zůstalo.Jsme moc štastní, že se všichni dostali do těch správných milujících rodin a jsou spokojení a zdraví !!!
Přejeme všem do dalšího života hlavně hodně štěstí, zdraví a lásky páníčků a ať nikoho nepotká nic zlého . Tady jsou fotografie všech sourozenců od majitelů, moc děkujeme za aktuální fotky všem !
Fotografie z oslavy Kyblíka u nás doma jsou zde.

25.11.2012
Salaše v našem okolí se neustále rozrůstají, tady je nás nový soused Apolo z Čími, PP nemá ale i přesto je úžasný !!!!

24.11.2012 Pozdně podzimní fotky naší smečky jsou tady.

23.11.2012
Borghia Baia Amber Bohemia
dnes absolvovala RGT vyšetření u MVDr. Deckera s krásným výsledkem HD 0/0, ED 0/0, majiteli gratulujeme a máme radost !!!

 

11.11.2012
Rodina Belušky (Baltico Tanny Amber Bohemia) přišla nečekaně o svou druhou fenečku Jessinku, Beluška byla moc smutná a tak jí pořídili novou kámošku Mili, v lese pohozené štěňátko křížence z útulku takže krom radosti Belušce udělali i dobrý skutek a poskytli milující péči opuštěnému tvorečkovi. Dnes jsme se byli na Mili podívat - je kouzelná mazlivka - fotky jsou zde a další ve fotogalerii majitelů.

10.11.2012
Tentokrát aktualita ne psí ale rodinná - svatba Hanky a Tomáše, fotky jsou tady a děkujeme za pozvání, bylo to moc prima !!!!

3.11.2012
Po zimě a sněhu minulého týdne zas přišel podzim - podivné se to zdálo i naší smečce - zde jsou fotky dnešního odpoledne.

31.10.2012
Jak vypadal halloweenský večer v Amber Bohema ? Takto cheeky



27.10.2012
Naprosto nečekaný první sníh ještě kvetoucí muškáty a jak to u nás vypadalo od rána až do večera, to vše je tady.
A jak si to dnes užívala Baltico Tanny Amber Bohemia - je vidět zde.

20.10.2012
První z Arininých vnoučat je chovné !! Dnes prošel bonitací Baldur Od Mlynařického potoka (otec: Arcano Amber Bohemia) a babička Arinka je na něj moc pyšná společně s námi heart

16.10.2012
Dnešní krátká obchodní návštěva spojená s focením - Agáta Z Opatovických luk a Elis Baronnella - mimochodem snad největší Baronnella kterou jsme kdy viděli - krásná baba !!! Tady jsou fotky.

14.10.2012
Bez psů, jen se podívat, jsme vyjeli na MVP České Budějovice. Minule nás výstava zklamala stísněným prostorem kolem kruhů, tentokrát minimálním prostorem v kruhu. Tři salašnické kroky v kruhu a brzdit, tak to vypadalo. A rozhodčí psal do posudků...... krátký pohyb zadních končetin smiley Fotky jsou zde.

13.10.2012
Podzimní slunečný den na zahradě, les rozrytý od divočáků, nové salaší jámy a hrátky Kyblíka s Kissíkem - to vše je tady smiley

8.10.2012
Do sekce Salašnické noviny jsme přidali pozvánku na 5.ročník vánočního výstupu na Blaník.

22.9.2012
Klubová výstava Zárybničná Lhota u Tábora - vyrazili jsme s Kyblíkem a Arinou, která si k našemu velkému překvapení výstavu parádně užívala, všechno jí bavilo, nechtěla odejít po půl hodině, snad se jí ani nechtělo domů, prostě "na stará kolena" našla ve výstavách zalíbení. Běh v kruhu "nikam a za ničím" jí sice stále k nadšení nepřivádí ale za piškot... popoběhne. Tímto vytříbeným stylem si ve třídě veteránů "vyběhala" V3 z 9ti přihlášených fen. Nohatý Kyblík se paní rozhodčí příliš nelíbil jelikož udělila v mezitřídě pouze 4x Výbornou a hromadu VD, Kyblík holt dostala D, stejně jako její nohatá sestra Borghia Baia. Čest a slávu naší CHS musel zachraňovat Baggatino Bacio - Edýsek, který v mezitřídě vybojoval V1, CAC a majitelům moc gratulujeme a děkujeme !!!!
Fotografie z výstavy jsou zde.

Video z výstavy: Bellami Teeny a Borghia Baia v kruhu - feny mezitřída, Baggatino Bacio v kruhu a o titul CAC.
A takto se fotila smečka z Amber Bohemia na výstavě, 3 "B" sourozenci a jejich babička smiley

19.9.2012
Výcvikového tábora KŠSP na Pecce se ve družstvu veteránů zúčastnila babička našeho vrhu A a prababička vrhu B - úžasná psí dáma Ariel Tichý dvůr. O tyhle fotky družstva veteránů se prostě musíme podělit a pochlubit tou krásnou Ari. Na fotce jsou (zleva) Artuš z Mokrovous 11 let, Ornela Benco 9 let 11 měsíců, Cathy z Loučské kotliny 10 let 9 měsíců, Bonie Wimpego 9 let 4 měsíce, Ariel Tichý Dvůr 12 let 3 měsíce, Eliška z Mokrovous 7 let 11 měsíců, Darcy z Ochoze 7let 10,5 měsíce. Všem moc gratulujeme jak krásně vypadají a přejeme jim ještě spoustu let ve zdraví !!!

15.9.2012
Dnes se naše zahrada změnila na cosi jako "odpolední dětský tábor". Ná návštěvu přijel veterinář Eda s rodinou. Největší radost z dětí měl Kissík, vysloveně si to užíval. Týna celou dobu držkovala a Kyblík znechuceně zdrhla co nejdál a nedůvěřivě vše pozorovala. Arině to bylo celé lhostejné, byla jako vždy nad věcí. Program: honění a drbání Kissíka, fronta na limonádu, trénink jízdy na čtyřkolce a aport psího uzlu. Fotografie jsou tady. Díky, za návštěvu, Voldřiši heart
Dnes byl také výstup berňáků na Říp, naše Bubetta vyrazila s paničkou a jak jim to slušela uvidíte zde. Holky, díky heart

14.9.2012
Dnes přijela smečce "drbací a pamlskovací" návštěva - na to že ho před 14ti dny pokousal velký pes - se choval Míra docela statečně smiley Dokumentace zde.

11.9.2012
Jak vypadá Bethany Bell ve 22.měsících ? Takto krásně, holčička milovaná heart

8.9.2012
Jak naší smečce chutnají syrové rybky ? Fotky mluví za vše smiley

1.9.2012
Krajská výstava Dogshow Rybníky u Dobříše. Fotografie z výstavy jsou zde a naše výsledky: Bellami Teeny "Kyblík" překvapivě V1, VT, Krajský vítěz. Bráška Baggatino Bacio "Edýs" dopadl naprosto stejně V1, VT, Krajský vítěz a velkou pochvalu dostala od rozhodčího i Arina - V1, Vítěz třídy veteránů.
Za videa z výstavy děkujeme Bóže Hendrychové z CHS Dartei. Tady jsou:
Arina ve veteránech
Edýsek o Krajského vítěze
Kyblík v kruhu
Edýsek v kruhu

Jelikož majitelé Edýska fotí velice málo, tady je Edýskova vlastní fotogalerie - 21 měsíců.

30.8.2012
Další nové fotografie od majitelů našich "B" štěňátek. Bucaneve Maia "Sally" je pořádný kus baby a Bethany Bell je asi vodník - a pak že nikdo z Amber Bohemia vodu nemusí smiley

12.8.2012
Potěšily nás nové fotky "štěňátek" z vrhu B v 20ti měsících - tady jsou: Bellezza Fleur Amber Bohemia a kluci Zručáci - Bowine Brizo a Bolero Dicco Amber Bohemia. A ještě Baltico Tanny Amber Bohemia má nové fotečky. Moc děkujeme majitelům za péči a lásku heart

9.8.2012
Nový článek na Blogu - Mechanik Kyblík

8.8.2012
Nový článek v našem Blogu
(vyšel i ve Zpravodaji KŠSP č. 63/2012)

6.8.2012
Před pěti lety se narodil první vrh v naší chovatelské stanici. Za stejného tropického počasí jako dnes přišlo na svět císařským řezem 5 štěňátek. Doma zůstala Týnuška, která dnes měla svůj psí mejdan s dortem. Kvůli venkovním "tropům" se oslava konala doma v klimatizovaném pokoji.
Ostatním sourozencům Arčíkovi, Badýskovi a Kytičce přejeme hodně zdraví a ještě spoustu let s jejich rodinami a vzpomínku posíláme také Ginušce za Duhový most, kam odešla letos v lednu ale pořád na ní myslíme.
Fotodokumentace oslavy je zde.

4.8.2012
Náš Blog "Co život dal a vzal" už je doplněn za roky 2005-2008, na dalších letech usilovně pracujeme.

1.8.2012
Jak to vypadá když si chce hrát veteránka Arinka se smečkou - tady je to obrazem smiley

26.7.2012
Máme nové fotografie od majitelky naší Bellinky - Bethany Bell Amber Bohemia - tady, holčička je to veliká a prý moc a moc šikovná heart

25.7.2012
Náš Blog se zážitky již neexistuje, provoz bloguje.cz byl ukončen bez předchozího varování a tak nefungují ani odkazy. Doufáme, že se nám podaří přenést uložené texty přímo na náš web do sekce Náš Blog se zážitky ale musíme je rozdělit podle let a bohužel jsme přišli o všechny komentáře angry

21.7.2012
Smečka přijímala návštěvy, někoho oslintala, jiného vyválela po zemi - viz foto zde.

20.7.2012
Hezká zpráva dnešního dne - Baggattino Bacio Amber Bohemia a jeho výsledek RTG : HD 0/0, ED 0/0 yes

19.7.2012
Nové fotky nám poslala majitelka Sněženky Sallynky - Bucaneve Maia Amber Bohemia - tady jsou. V 18ti měsících má "malá" holčička 68 cm a 49 kg. Další fotky jsme přidali dnes 20.7.2012, Sallynka miluje králíčka smiley Milado, moc děkujeme, je to krásná princezna heart

17.7.2012
Přišly nám výsledky RTG - Bellami Teeny Amber Bohemia (Kyblík) HD 0/0, ED 0/0. Kontrolní RTG absolvovala i Bubetta Brino Amber Bohemia, její výsledky jsou rovněž v pořádku ale bez oficielního vyhodnocení jelikož majitelka jí kariéru matky neplánuje ale zdravotní stav chtěla znát. Podle vyjádření zkušeného "psího rentgeneloga" jsou její klouby přímo ukázkové yes

11.7.2012
Konečně ustaly tropy a smečka se zas rozhýbala, zapracovala i na rozšíření sídlištních nor a zkontrolovala "kostní" hospodářství - tady jsou fotky.

17.6.2012
Vytáhli jsme čtyřkolku a vyjeli zkontrolovat salaše v okolí zda nejsou týrané, jak zkonstatovali majitelé Aishy a Forresta Baronnella - Markéta s Honzou, kterým děkujeme že nás nevyhnali ač jsme je vyrušili v siestě po důkladně oslavě kulatých narozenin - díky !!! smiley a fotky jsou zde.

16.6.2012
Oblastní výstava Praha 4, Kunratice.
Bellami Teeny Amber Bohemia - V1, Vítěz třídy,
Baggattino Bacio Amber Bohemia - V1, Vítěz třídy, Oblastní vítěz.
Fotografie z výstavy jsou tady.

12.6.2012
Smečku si přijela pomuchlovat Jana od Ebbynky a dopadla o něco lépe než Aleš, odjížděla jen oslintaná a ne oválená smiley. Jani, díky za návštěvu, potěšilo nás to ! Zde jsou fotky.

10.6.2012
Od rána leje a leje, že by letos Medard dodržel svých 60 dnů ? Takhle vypadá mokrá smečka.

8.6.2012
Náš dlouholetý přítel salaší Aleš přijel pomuchlovat smečku ale dopadlo to poněkud opačně, smečka zmuchlovala jeho. Tady je video z přivítání a zde jsou fotky smiley

6.6.2012
Aby si Kissík odpočinul od tří feňulí, které mají lehkou falešku a občas si z něho dělají "štěňátko", vzali jsme ho sebou do Plzně za Ájou - Alicia Tříbarevná láska. Nejdřív se tvářil jako pako a pak roztál a začali psí hrátky. Zde jsou fotky a děkujeme Marcele a Jardovi za dnešní krásný den !
A doma na nás čekal e-mail s fotečkami, Badýsek - Ardito Amber Bohemia - tady jsou. Lenko, děkujeme !!!

5.6.2012
Až dodatečně jsme zjistili, že své 12.narozeniny neoslavila jen máma naší Ariny ale i její sestra Amanda Tichý dvůr. A další sestra z "A" vrhu - Ayrin Tichý dvůr zemřela před měsícem. Amanda je prý v super formě a naprosto bez problémů a tak doufáme, že jí to ještě dlouho vydrží. Takovéhle věky odchovanců bychom si též přáli !

3.6.2012
Dnes jsme vzali na krátký výlet Kissíka - k Jessince a Baltico Tanny Amber Bohemia, neviděli se víc než rok a tak si to náležitě užívali, Kissík byl z holčiček celý vedle - tady jsou fotky.

2.6.2012
Vydali jsme se na výlet s Týnou a Kyblíkem, podpořit vnoučka Ariny na Krajskou výstavu do Lysé nad Labem a spojili jsme to s návštěvami. Den se nám opravdu vydařil, Baldur Od Mlynařického potoka (vnuk Ariny) - V1, Vítěz třídy a jeho parťák ze smečky Michelangelo Queen Elsa - V1, Vítěz třídy, Krajský vítěz !! O Krajského vítěze běhali chlapci spolu, gratulujeme majitelce smileyFotky z výstavy jsou zde.
Prožili jsme příjemné odpoledne u majitelů našeho vnoučka, děkujeme za výborný oběd ! Pak jsme přijali pozvání od Liv a jeli jsme navštívit její dva bernské kluky Jazzynka a Remíčka. Na jejich dokonale rovné a právě čerstvě posekané zahradě se našim "kopcovým" holčinám tak parádně běhalo že si to náležitě užívaly - fotky jsou tady a celé rodině moc a moc děkujeme za báječné odpoledne.

30.5.2012
Dnes oslavuje máma naší Arinky - Ariel Tichý dvůr - své neuvěřitelné 12.narozeniny. Všichni jí ze srdce přejeme ještě hodně krásných chvil, zdraví a štastný život, jsme na ní moc pyšní. Dodatečně jsme oslavili 1,5 roku Kyblíka (tady jsou fotečky) a všem sourozencům z vrhu B rovněž posíláme moc pozdravů a přání jen toho nej...
Krásné povídání o tom jak slavila svých 1,5 roku a nádherné fotečky má na svém webu Flérinka (Bellezza Fleur).

24.5.2012
Smečka čeká na našeho pomocníka Ctibora aby ho náležitě uvítala - že to přežil je zachyceno tady.

20.5.2012
Vyrazli jsme na výlet na čtyřkolce podívat se na "žabu-žabu" - Baltico Tanny Amber Bohemia. Holčička stále roste do krásy a radostně nás (díky piškotkům) přivítala. Fotky jsou zde.
Nove fotografie ve fotogalerii má i "madam Šenováková" - Bellezza Fleur Amber Bohemia. Jak jinak, než z nějakého nobl mejdanu :-) Tady jsou.
A toto je cena za 2.místo ve fotosoutěži - za silvestr štěňátek smiley

19.5.2012
Naše sluníčko Kissík není příliš fotogenický a tak snad video všem ukáže jaký je to král naší zahrady- tady je.

18.5.2012
Naše holčička Bubetta má novou kámošku - spolubydlící a moc jim to spolu sluší, tady je video jako důkaz smiley

Smutná zpráva od majitelky otce našeho vrhu "A" - Artuš Stříbrné štěstí odešel 9.5.2012 za Duhový most. Sbohem, Apollo, jediná lásko naší Arinky heart.

13.5.2012
A zas je to tady - koupání celé smečky = napůl vyplavený dům. Pesani dostali jako bolestné čerstvé kosti a my - hadry, smetáky a kbelíky. Fotky z akce jsou zde .

6.5.2012
Mezinárodní výstava psů, Praha - Letňany
. Vyrazili jsme bez psů, kvůli hárání jsme nikoho nepřihlásili, o to víc jsme si to užili. Ke kruhu salaší zavítala Míša Kuklová se synem, i jí zřejmě upoutala něžná a vstřícná povaha těch velkých psů a s tím největším (LANDGRAF BERNEŃSKIE RANCZO) jsme si jí vyfotili, děkujeme za milou společnost ! Tady jsou fotky z dnešního dne. A pár krátkých videí z jednotlivých tříd (autor CHS Dartei) najdete tady.

4.5.2012
Konečně dohárály všechny tři dámy a smečka může zas být společně i bez dozoru. Jak to pak vypadá je vidět tady, závěrem pár záběrů z okna na oblohu s balonovou fiestou u Slapské přehrady.

30.4.2012
Přípravu na oslavu čarodějnic odneslo naše jediné lehátko, neuneslo zátěž pána doma + psy. Fotky jsou tady.

24.4.2012
Dnešní oslava 3.narozenin našeho sluníčka Kissíka byla trochu divočejší protože všechny tři naše dámy hárají a všechny chtěly Kissíka nakrývat - fotodokumentace i s popisem je zde.

21.4.2012
Nechali jsme doma naše 3 háravky a s Kissíkem jsme vyrazili na akci obdobně "postižených" majitelů salaší do Řásně u Telče - název Vánoce podruhé aneb jak se vaří u sousedů. Výlet neměl chybu, selský statek, velký uzavřený dvůr, krásné okolí pro výlety, restaurace se zahrádkou jak stvořená pro pejskaře, prima parta .... fotky jsou zde a víc není třeba dodávat. Díky všem za milou společnost, organizátorce za pozvání a zajištění téhle povedené akce. Další zajímavé fotečky jsme našli tady.

15.4.2012
NVP Ostrava a Flérinka alias Madam Šenováková - Bellezza Fleur Amber Bohemia, tady jsou fotečky a Flérinka s hezkým posudkem v užším závěrečném výběru obdržela VD za světlejší oko ale pro nás i pro majitele byla tou nejkrásnější holčičkou v kruhu !
My jsme se v deštivém dni vypravili na výlet do CHS Z Kytlic, kde se v chaloupce jako z pohádky narodilo Cilce z Kytlic & Berntiers on Demand 11 úžasných štěňátek. Děkujeme chovatelce, že nám dovolila lézt bedně po kolenou a muchlat ty krásné plyšáčky!! Na zpáteční cestě jsme ještě pozdravili Bubettku. Fotografie z dnešního dne jsou zde.

14.4.2012
Jak nejlépe (ne)vyfotit smečku
? Jediné co zaručeně funguje : zabít a vycpat a nebo... v našem případě... bez Zoneru ani omylem smiley

13.4.2012
Po čase dnes přišly také fotky Sněženky Sally - Bucaneve Maia. Tady jsou a je vidět, že ani tahle holčička není právě malá. Má nestandartní podkolenky ale při její výšce vypadají spíš jako ponožky - díky, Milado, za fotky, Sallynka se nám mooc líbí heart

10.4.2012
Po delší době máme nové fotky od Báji - Borghia Baia Amber Bohemia, ale zato úžasné - s velikonočními zajíčky-krysaříky - tady jsou yes

9.4.2012
Velikonoční ponděli bylo slunečné ale zkuste si užít jarního sluníčka na lehátku s takovou smečkou jako je ta naše - zde k vidění. smiley

8.4.2012 Velikonoční výšlap na rozhlednu Veselý vrch u Mokrska
Na výlet vyrazila Týna a Kyblík, přidal se i bráška Kyblíka Edýsek (Baggatino Bacio). Fotogalerie z akce je zde a delší povidání z sekci Salašnické noviny. Fotky naší "výpravy" jsou tady.
Bellezza Fleur Amber Bohemia - Flérinka alias Madam Šenováková se dnes zúčastnila výšlapu berňáků na Pustevny. které má tzv. za rohem. Tady jsou její fotečky z Pusteven a my jsem moc rádi, že se náš odchov takto zapojuje do salašnického společenského života - Karle, díky heart

 

1.4.2012 MVP České Budějovice
Baggatino Bacio - V4, Bellami Teeny - VD, Aranka Zahrada Záboří - V2.

Kyblík naprosto převzal za své přístup babičky Ariny k běhání v kruhu. Jedno kolečko, maximálně 2 a dost. Zastavit, vzpurně zvednout hlavu a stát - prostě nejdu, už jsem tam všude byla ! Arinu jsme s radostí ukázali ve třídě veteránů a náležitě jsme si to s úsměvem užili což je vidět i na fotkách - tady. Na zpáteční cestě jsme se opět zastavili na Petrovické stezce a u Husovy kazatelny pořídili několik fotek - zde.
Videa z výstavy:

psi, třída mladých - zde
feny - veteránky: zde

16.3.2012
Dnes jsme smečce přivezli čestvé kosti a maso. Jak proběhla "kontrola jakosti dodávky" je vidět zde.
Odpoledne si pro maso a kosti přijela i panička Bubetty - tady je vidět jak jí smečka vítala.

9.-11.3. 2012
Sean a Marc - naši zahraniční přátelé a vitání s naší smečkou, výlet na Karlštejn a Daisy Záře Démantů aneb fotky z celého víkendu jsou tady.

8.3.2012
Dnes oslavila "ředitelka Arina" a zakladatelka chovu - Aranka Zahrada Záboří své 8.narozeniny. Přejeme naší pyšné holčičce hodně zdraví a přejeme si, aby nám šéfovala ještě mnoho let !!! Vše nej... Ari, jsme na tebe pyšní a potřebujeme tě heart zde jsou fotky z oslavy a rekapitulace oslav předchozích.

6.3.2012
Plyšový myšák, jediná hračka naší smečky, vzal za své a tak jsme vyrobili ponožko-peška. Jak se osvědčil je vidět tady.

3.3.2012
Oblastní výstava České Budějovice, Bellami Teeny ve tř. mladých i přes "ochotnické vystoupení" - Výborná a naměřeno 65 cm. Fotky jsou zde a povidání o výstavě a genech na Blogu a video z "vystoupení" je zde.

2.3.2012
Flérinka - Bellezza Fleur Amber Bohemia má vlastní webové stránky yes

20.2.2012
Dnes nám přišel diplom a cena za 2.místo ve fotosoutěži Rakovnických fotografů. Silvestrovský večírek štěňátek z vrhu B bude viset v rakovnickém Tescu smiley

18.2.2012
Dnešní návštěva u Baltico Tanny - zbytky sněhu, bláto a dvě bláznivky, foto zde. A na druhém konci republiky je sněhu po kolena a v nich se brodí Bellezza Fleur - fotky jsou tady a dále ! Dííky K+S+F heart

14.2.2012
Aktuální nové fotečky jak ve 14ti měsících vypadají nám dnes poslali kluci Zručáci - Bowine Brizo a Bolero Dicco - tady jsou. Děkujeme majitelům Aničce a Liborovi !!!! Pošle i někdo další ? smiley

12.2.2012
Máme nového salašnického souseda, dnes se nám přišel ukázat. Krásný kluk Forest Baronnella se svou spolubydlící slečnou Ajšou zapózovali u našeho plotu, dovnitř si nějak netroufli i když je Kissík lákal, ovšem naše dámy byly zásadně proti. Zde jsou fotečky.
A jelikož stále mrzne, zahřívala se naše smečka během hore-dole kopcom jelikož za pamlsek by se všichni přetrhli. Tady je dnešek obrazem.

8.2.2012
Mrazy, kosti a pohledy naší smečky. Už i Kissík chytil ředitelský pohled - tady jsou fotky.

5.2.2012
Slalom speciál mezi kbelíky, z důvodu nedostatku sněhu prováděný obráceně zdola nahoru. Ředitelka závodu : Arina. Cena pro vítěze: skolení na zem a kousnutí do krku. Fotodokumentace zde.
A jak vypadají částečně zamrzlé Slapy ? Takto !

4.2.2012
Konečně se objevilo něco, co sníh připomíná, jen poprašek ale i tak se smečce líbil. Tady je dnešek obrazem, hlavně je vidět jak nám roste "bílá ředitelka".

1.2.2012
Po sněhu ani památky, jen velké mrazy - tak to u nás vypadá již týden. Zmrzlé bláto s dekorem psích tlapek, v něm zamrzlé kosti. Fotky z dnešního dne jsou zde.

23.1.2012
Takto si žije Baltico Tanny a její spolubydlící Jessinka - tady.

20.1.2012
Pár aktuálních foteček z domova od Bethany Bell - zde.

14.1.2012
Využili jsme pozvání CHS Queen Elsa a sešli jsme se s našimi středočeskými 13ti měsíčními štěňátky z vrhu B na jejich cvičáku. Jako vždy tam byla úžasná atmosféra a pesani se vybláznili, každý dle svého naturelu. Edýsek (Baggatino Bacio) je mazel a mamut, Bubetta Brino je 65 cm vysoká bytelná baba, Bethany Bell je společenská, milá a štastná holčina a Kyblík tam všem fenečkám ukázal jak se zachází s dotěrnými psími chlapy, zato veškeré lidské chlapy se snažila oblbnout, nejvíc jí upoutal "stzrejda Játro", který jí ládoval sušenými játry, za tím by šla až na konec světa. Děkujeme majitelům že přijeli a všem ze Žižic moc děkujeme za milé přijetí !!! Tady jsou fotky z akce.

Také dnes přišla zpráva, že Belleza Fleur má ve fotoalbu nová a konečně zimní videa - tady jsou.

9.1.2012
To nejsmutnější v životě chovatele - když mu zemře jeho odchovanec - postihlo i nás. Naše holčička z vrhu A - Hraběnka Gina - Aggina Amber Bohemia odešla za Duhový most ve věku 4,5 roku. Ač za ní její rodina bojovala ze všech sil, mastocytom nejvyššího stupně byl v tak zrádném místě, že veškerá snaha byla marná a krásná Gina tu zanechala po sobě prázdno a smutek v duši nejen majitelům ale i nám. Rozloučení s Ginuškou je na našem Blogu a fotografie ze štastého života Ginušky jsou zde.
Martino a Tomáši, děkujeme vám za lásku a péči o Ginušku, byla s vámi štastná a tvořili jste nádhernou rodinu.

8.1.2012
Na zahradě kvetou typické lednové květiny - sedmikrásky a smečka se střídavě kochá výhledem do krajiny a střídavě se rve mezi sebou, hlavně Kyblík s Kissíkem. Dnešní fota tady a nová videa jsou v sekci Videa aneb historky z natáčení. Jelikož jsme již vyčerpali kapacitu úložiště na Googlu, máme další novou adresu fotogalerií .

7.1.2012
Zajeli jsme se podívat na Baltico Tanny (žaba-žaba) a na její "6ti týdenní synovce krysaříky. Jak Belinka vypadá ve 13ti měsících je vidět zde a její synovečci jsou tady.

 

 

 

 

Pro přehlednější úpravu sekce lze obsah rozdělit do textových "bloků". Bloky lze libovolně vytvářet, přesouvat a mazat. Jejich úpravu zahájíte dvojitým poklepáním tlačítkem myši. Textový editor se vždy spustí pouze pro vybraný blok. Jak editor pracuje, naleznete ve videoukázce.

Základní tipy:

  • Používejte často nové bloky.
  • ENTER = nový odstavec.
  • SHIFT+ENTER = nový řádek.
  • Obrázek je nejprve třeba nahrát na server přes Vložit obrázek a Správce souborů.
  • Obsah z Wordu vždy přenášejte přes Vložit z Wordu.
  • NEpoužívejte mezerník pro zarovnávání objektů.
Listování umožňuje dynamicky zobrazovat a skrývat obsahy vybraných bloků:
  • Stiskněte tlačítko listování.
  • U bloků, které mají být skryty, vyplňte nově zobrazené textové pole.
  • Všechny bloky s vyplněným listováním budou na stránkách skryty kromě prvního v pořadí.
  • Tlačítko přidat odkazy vytvoří nový blok se zástupcem, který bude na stránkách nahrazen odkazy. Tyto odkazy budou shodné s vyplněnými nadpisy u listování a budou přepínat příslušné bloky.
  • Ze všech bloků, které mají vyplněné listování, bude zobrazen vždy pouze jeden. Bloky, které nemají vyplněné listování vůbec, budou zobrazeny vždy.
  • Pokud chcete skrývat i první blok listování, vytvořte na jeho místo nový prázdný blok a použijte pro jeho nadpis výraz: %empty%
  • Chcete-li při přepnutí bloku rolovat okno na horní část bloku, přidejte za text bloku výraz: %top% (např.: Dovolená%top%)